El GBC no es fa responsable de les versions traduïdes.


CONTACTE granballcat@gmail.com

PATROCINADORS

AVÍS LEGAL

Les Quatre Soques

És una associació sense ànim de lucre amb la sola finalitat d'organitzar anualment el festival “El Gran Ball de Catalunya”. Amb aquest festival es cerca fomentar la cultura d’arrel tradicional del territori català mitjançant la dansa, la música, la cançó, etc. tradicionals i populars, potenciar i assessorar la recerca, el coneixement i l’ús d’elements propis de la cultura d’arrel tradicional catalana i promoure l'intercanvi entre la cultura catalana i les de fora dels Països Catalans.

Aquesta associació té un òrgan rector que és la Junta Directiva triada per l'assemblea de socis. Aquesta Junta té una sèrie de comissions encarregades de realitzar tasques organitzatives concretes formades per membres de la Junta i altres socis.

Pot formar part de l'Associació qualsevol persona que vulgui ajudar a realitzar el nostre Projecte i sol·liciti ser-ne sòcia.

 

Dades Personals

Segons la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal vigent, us comuniquem que les vostres dades s’incorporaran al fitxer DADES SOCIS I AMICS, del qual és responsable l’Associació Les Quatre Soques, amb l’objectiu que puguin formar part d’altres convocatòries de ballades que pugui dur a terme aquesta entitat.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, modificació, cancel·lació i baixa de les teves dades en els termes que estableix la Llei enviant-nos un correu a l’adreça següent: granballcat@gmail.com

 

Google Analytics

Aquesta pàgina fa ús de Google Analytics, un servei d'anàlisi estadístic de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (Google).

Google Analytics utilitza galetes (cookies), que són arxius de text ubicats en el vostre ordinador, per a ajudar-nos a analitzar l'ús que fan els usuaris del nostre lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (inclosa la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els seus servidors.

Google recopilarà informes de l'activitat del lloc web i prestarà altres serveis relacionats amb l'activitat del lloc web i l'ús d'Internet, d'acord amb la seva Política de privacitat (http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/).

Podeu evitar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de galetes (cookies) per mitjà de la selecció de la configuració apropiada del vostre navegador, no obstant això, heu de saber que si ho feu pot ser que no pugueu fer ús de totes les funcionalitats d'aquest lloc web. En visitar aquest lloc web esteu consentint el tractament d'informació per Google en la forma i per als fins indicats anteriorment.

© GBC 2011-2014     |    Avís legal    |     Facebook del GBC    |     Twiter del GBC