El GBC no es fa responsable de les versions traduïdes.


CONTACTE granballcat@gmail.com

PATROCINADORS

FESTIVAL

ANY 2014

Ens sap greu comunicar-vos que l’edició del GBC de 2014 no es podrà fer. Els motius són, entre altres, la manca de força dels membres que hem quedat de l’equip organitzador i la poca implicació dels nostres associats.

És per això que fem una crida a tots els socis, sòcies i també a les entitats adherides, per a que sumem esforços per poder organitzar l’edició 2015 del GBC, seguint la filosofia de les edicions anteriors.

Tanmateix estem pendents d’una assemblea general de socis, on plantejarem la necessitat de més implicació i suport per a poder fer una nova edició el 2015, cosa que us comunicarem, si acaba reeixint.

Salutacions ben cordials

La Junta Directiva, febrer 2014

EL GRAN BALL DE CATALUNYA s'acostuma a realitzar al Mas Gircós (La Garrotxa).

Mas Gircós és una masia pairal restaurada del segle XVIII. La instal·lació té una gran capacitat d'allotjament en dormitoris en lliteres, a més d'un espai d'acampada amb els serveis bàsics. La casa també té altres atractius com el paisatge i els pobles dels voltants (La Garrotxa). El Parc Natural de la Zona Volcànica és a uns escassos 10 km.

El Festival es desenvoluparà aquest tercer any en 2 o 3 espais destinats a tallers de danses tradicionals de dia i balls folk de nit. Tots els tallers i tots els balls seran amb música en viu. Hi haurà alguns petits espais per fer tallers d'instruments i de cant. Hem previst un bar. Dels àpats se n'encarrega la masia. També acondicionarem un espai per fer-lo servir com a consigna d'instruments pels músics (programa més endavant).

En col·laboració amb l'ajuntament de Besalú, les activitats del diumenge es realitzen a la vila de Besalú (vegeu programa).

Comptarem amb la col·laboració d'alguns voluntaris que ajudaran a l'organització del festival. Si voleu ajudar-nos com a voluntaris en el festival podeu omplir el formulari de sol·licitud. Indiqueu-nos la vostra disponibilitat i allò en què ens podríeu ajudar per tal que puguem seleccionar les persones més adhients per cada feina. A l'hora de seleccionar els voluntaris valorarem positivament el fet que hagin participat en edicions anteriors o que siguin socis d'alguna entitat adherida.


 

 

EN IMATGES

Mas Gircós
Besalú
La Garrotxa
Catalunya

© GBC 2011-2014     |    Avís legal    |     Facebook del GBC    |     Twiter del GBC