El GBC no es fa responsable de les versions traduïdes.


CONTACTE granballcat@gmail.com

PATROCINADORS

FESTIVAL

NORMES DE FUNCIONAMENT

Heu de pensar que tant els organitzadors com els voluntaris han passat i/o passen desinteressadament moltes hores perquè aquest Festival pugui funcionar. La gent que fa rutllar tot això també són persones que els agrada ballar i que no estan al vostre servei. Per l’interès comú tingueu-ho present i col·laboreu amb l’organització seguint les seves consignes i deixant els espais nets.

Control

Tota persona que estigui en els terrenys de les trobades (recintes per ballar, pàrquings, terrenys d’acampada, dormitoris...) haurà de portar un braçalet al canell conforme ha pagat. Personal autoritzat controlarà que tothom el porti i caldrà ensenyar-lo si us ho demanen.

Horaris

Per l’eficàcia de l’organització i pel respecte de tots els participants (mestres de dansa, músics, organitzadors i balladors), caldrà que es respectin tots els horaris.

Menors d’edat

El festival no està pensat específicament pels infants. Demanem, doncs, que els nens de menys de 12 anys vagin sempre acompanyats d’un adult. Els joves de menys de 18 anys estaran sota la responsabilitat de llurs pares o tutors, que els hauran de vigilar i vetllar perquè respectin les normes de la trobada i no prenguin ni alcohol, ni drogues.

Assegureu-vos que els menors que us acompanyin ho facin amb voluntat de participar del festival.

Cuina

Recomanem de fer els àpats que proposa el festival.

Està totalment prohibit fer foc en tota la zona tret d'un espai habilitat per les persones que desitgin cuinar el seu propi menjar.

Infermeria

Tot i que comptarem amb un titulat en Infermeria que podrà efectuar les primeres cures en cas d’urgència, preveieu portar una farmaciola de primers auxilis com faríeu per vacances.

Tindrem disponible una llista de farmàcies, metges i hospitals de l’entorn.

No fumeu

Recordem que no està permès fumar en tots els espais coberts, així com a la proximitat d’aquestes instal·lacions. Tampoc estarà permès fumar en les zones arbrades degut a l’alt perill d’incendis.

Animals

Les nostres instal·lacions no permeten portar-hi animals.

Bosses i altres pertinences

Eviteu deixar objectes de valor dins de les bosses i la roba que us traieu a l’hora de ballar.

© GBC 2011-2014     |    Avís legal    |     Facebook del GBC    |     Twiter del GBC