El GBC no es fa responsable de les versions traduïdes.


CONTACTE granballcat@gmail.com

PATROCINADORS

Associació LES QUATRE SOQUES

LES QUATRE SOQUES és una associació sense ànim de lucre amb la sola finalitat d'organitzar el festival EL GRAN BALL DE CATALUNYA. Amb aquest festival es cerca fomentar la cultura d’arrel tradicional del territori català mitjançant la dansa, la música, la cançó, etc. tradicionals i populars, potenciar i assessorar la recerca, el coneixement i l’ús d’elements propis de la cultura d’arrel tradicional catalana i promoure l'intercanvi entre la cultura catalana i les de fora dels Països Catalans.

Aquesta associació té un òrgan rector que és la Junta Directiva triada per l'assemblea de socis. Aquesta Junta té una sèrie de comissions encarregades de realitzar tasques organitzatives concretes formades per membres de la Junta i altres socis.

Pot formar part de l'Associació qualsevol persona que vulgui ajudar a realitzar el nostre Projecte i sol·liciti ser-ne sòcia.

Ens cal una associació forta i amb molts associats per continuar amb aquest projecte. Una manera de ser-ne soci automàticament és haver participat al festival.

Una altra és omplint el FORMULARI i pagar la quota de suport. També això ajudarà a aconseguir ajudes de les administracions.

La quota de soci és de només 10 €. Així doncs, amb l’adhesió com a socis que féssiu ara estaríeu col·laborant en la preparació del proper Festival i totes les despeses que aquesta preparació comporta, que no són poques.

Podeu divulgar la nostra tasca a tothom que penseu que li pot interessar i a tothom que ens pugui ajudar.

Moltes gràcies.

 

© GBC 2011-2014     |    Avís legal    |     Facebook del GBC    |     Twiter del GBC